Blomsterskoj!

Ljusstöpningskurser i all ära men vi tycker nog alla att det är mysigast att stöpa ljus i vintermörkret när vinden viner utanför. Frågan är då vad man ska göra fram till nästa vinter?

Nu i vår har vi premiär för våra ”blomsterskojskvällar”! Vi pysslar och experimenterar med blommor och sätter dem i fina arrangemang. När vi är nöjda med våra alster bjuds det på lite fika. 

Första tillfället för vår blomsterskojskväll är den 13 februari och vad passar då inte bättre än att ha blommor i kärlekens tecken? Det blir röda fina blommor som du arrangerar som just du vill. Kanske vill du ge bort dem till någon du håller kär eller helt enkelt unna dig själv några fina blommor! 

Kursavgiften på 100 kronor samt allt använt material betalas på plats. Bokar kursen gör ni lättast här: http://timecenter.se/ljuskallanpabjare alternativt ring oss så hjälper vi gärna till. För att kursen ska genomföras krävs det minst fem deltagare. Begränsat antal platser.

Leave A Comment